Retourneren2017-11-21T14:50:41+02:00

Retourneren: Onze tevredenheidsgarantie

Ieder bij Studio Pico besteld artikel is uniek en wordt persoonlijk voor jou gemaakt. Geruilde producten kunnen we niet opnieuw verkopen. Toch willen we dat je met je bestelling helemaal tevreden bent. Retourneren mag en kan! Daarom profiteer je onafhankelijk van de reden van onze:

30 dagen omruilgarantie

Ruil je product binnen 30 dagen vanaf de besteldatum om als het artikel niet past, het je niet bevalt of om welke reden dan ook het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. We bieden je altijd de volgende opties aan:

  • ruilen tegen nieuwe waren
  • omruilen tegen een tegoedbon voor je volgende bestelling
  • terugbetalen van de aankoopprijs in zoverre het bestelde product niet door jou persoonlijk is ontworpen

Voordat je iets naar ons terugstuurt, neem je contact op met het service team van onze drukker Spreadshirt. Zij behandelen alle bestellingen en dus ook retouren. Houd je wel jouw bestelnummer bij de hand?!

Plan genoeg tijd in

Onze drukker is weliswaar snel met drukken en verzenden, maar we kunnen niet garanderen dat je bestelling al morgen bij je wordt bezorgd. Soms zijn er uitdagingen met een design, soms zijn producten niet op voorraad. Plan voldoende tijd in voor een verjaardag, een bruiloft of een afscheidsfeest voor een collega. Je kunt bij de bestelling wel de Express optie kiezen, dan komt het artikel extra snel bij je thuis. De levertijd voor leveringen in Nederland is over het algemeen 4 tot 6 werkdagen.

Alle informatie voor het wettelijke herroepingsrecht en retours regelingen vind je ook in de Algemene Voorwaarden.