Mount Everest Shirt

De berg der bergen, de Mout Everest, hij staat al jaren op je verlanglijstje. Je droomt over de tocht naar basecamp of zelfs naar de top. Voor avonturiers van alle leeftijden biedt deze hoogste berg ter wereld een gepaste uitdaging. Of je helemaal tot het gaatje gaat en de top bereikt of dat je de Chomolungma van een afstand wilt bewonderen. Het is een magneet voor alle backpackers, natuurliefhebbers en wandelaars.

Het dak van de wereld trekt ervaren alpinisten van over de hele wereld aan. Maar ook beginnende klimmers betalen handen vol geld om op de hoogste top ter wereld te kunnen staan. De klim naar de top is niet eenvoudig. Boven de 8000 meter kom je in de deathzone en is de lucht te ijl om voldoende zuurstof te kunnen opnemen. Vele klimmers maken dan ook gebruik van extra zuurstof om het laatste stuk op de Mount Everest te overbruggen.

Mount Everest T-shirt kopen

Jij gaat natuurlijk niet zonder een bijpassend T-shirt naar Nepal afrijzen om de Mount Everest van dichtbij te bewonderen. Daarom zijn er verschillende ontwerpen opgenomen in de webshop van Studio Pico. Voor ieder wat wils, althans dat hoop ik.

Alle designs

Bergen zoals Everest zijn al jaren een inspiratiebron voor mijn digitale ontwerpen. Op deze pagina vind je de Mount Everest designs. Alle ontwerpen zijn beschikbaar op dames- en herenkleding, sneldrogende en ademende t-shirts, lichtgewicht mokken, waterflessen, en tassen.

Heren T-shirt Mount Everest

Mount Everest Line Design Shirt
Premium Heren T-shirt
Mount Everest Tank Top voor Heren
Premium Heren Tank Top
Mount Everest Premium Sweater voor Heren
Premium Heren Hoodie
Ademend Functioneel Heren Shirt

Dames T-shirt Mount Everest

Mount Everest T Shirt voor Dames
Premium Dames T-shirt
Premium Dames Tank Top
Premium Dames Hoodie
Mount Everest Ademend Shirt Dames
Ademend Functioneel Dames Shirt

Lichtgewicht mokken en waterflessen Mt Everest

Naast een groot assortiment shirts, sweaters en tank tops, kun je in de shop ook terecht voor handige lichtgewicht mokken en waterflessen. Handig voor jouw trektocht richting de Mount Everest. Of voor een van je andere outdoor avonturen!