Nienke Bouwer Grafisch Ontwerper en Illustrator2018-09-24T13:20:41+00:00
nienke bouwer logo
Lotus Bunny Nienke Bouwer
Tree Bunny Nienke Bouwer

Nienke Bouwer – Grafisch Ontwerper en Illustrator

Nienke Bouwer Illustrator

Maak kennis met Nienke

Vanaf 2018 kun je niet alleen digitale ontwerpen van Studio Pico kopen in onze webshop maar ook van Nienke Bouwer. Nienke heeft de studie Illustratie en Visuele Communicatie in 2000 succesvol afgerond in Enschede. Daarna heeft zij gewerkt als illustrator, autonoom tekenaar en ontwerper voor diverse opdrachtgevers. En nu maakt zij onder andere illustraties en ontwerpen voor Studio Pico. Ook wordt zij voor diverse opdrachten ingehuurd door bedrijven en organisaties. Meer over Nienke vindt je op www.nienkebouwer.nl

Illustrator met voorliefde voor Japanse kunst

Inspiratie haalt Nienke uit klassieke en moderne Japanse kunst, maar ook Europese kunst, vormgeving en architectuur van 1850 tot 1960 bepalen het karakter van haar werk. Ze houdt van minimalisme, orde tegenover chaos, afgewogen kleurstellingen en bijzondere typografie.

Digitaal ontwerp

Nienke werkt voornamelijk digitaal maar ook met potlood en penseel kan zij uitstekend uit te voeten. Daardoor is haar werk gevarieerd en blijft het mooi om naar te kijken. Een prachtige uitbreiding van ons ontwerpteam!

Yoga Bunny

De eerste ontwerpen die uit Nienke haar pen en potlood zijn gevloeid zijn de zogenaamde Yoga Bunnies. Deze prachtig vormgegeven illustraties van yoga beoefende konijntjes zijn vanaf heden verkrijgbaar in de webshop.

Wist je dat?

Zij zich, zowel in haar werk als privéleven, graag inzet voor een groene, duurzame samenleving. Meer weten over Nienke? Of heb je een opdracht voor haar? Neem dan eens een kijkje op haar website www.nienkebouwer.nl

Bekijk en koop haar werk in de shop.

Yoga Warrior Bunny Nienke Bouwer
Yoga Bunny Lotus Nienke Bouwer
Yoga Tree Bunny Nienke Bouwer
Bekijk de Warrior Bunny
Bekijk de Lotus Bunny
Bekijk de Tree Bunny