Met trots presenteren wij de website en unieke ontwerpen van Studio Pico

De laatste maanden is er in samenwerking met een webontwikkelaar hard gewerkt aan de vormgeving en functionaliteiten van deze nieuwe website en webshop. Wij denken een mooie, moderne en intuïtieve website met shop te hebben gecreëerd. Een plek waar jij met veel plezier kunt winkelen naar mooie spullen voor jezelf of voor anderen.

Wat kun jij vinden op studiopico.nl

Uiteraard kunt je shoppen, ontwerpen bekijken, blogs lezen en achtergrondinformatie opzoeken. In de webshop vind je een groot aantal verschillende artikelen met de unieke ontwerpen van Studio Pico. Je kunt hierbij denken aan:

  • t-shirts, hoodies en tanktops;
  • babykleding;
  • kinderkleding;
  • petten en caps;
  • tassen, rugzakken;
  • kussens, mokken en meer.

Dagelijkse inspiratie zorgt voor een uitgebreid aanbod aan designs waar jij uit kunt kiezen. Of je nu een sportfanaat, een backpacker, een levensgenieter of gezondheidsfreak bent. Er zit zeker iets voor jou tussen. En heb je een goed idee voor een ontwerp, laat het mij weten. Ik vertaal jouw ideeën graag naar een online design.

Studio Pico nieuws

De blog wordt gevuld met interessante weetjes, nieuwe ontwerpen, acties en aanbiedingen. Je kunt de blog lezen op de website of Studio Pico volgen via Social Media. Je vindt ons op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

Jouw ervaring met Studio Pico

Natuurlijk zijn we erg nieuwsgierig naar jouw ervaringen met Studio Pico. Je mag ons een berichtje sturen via de contactpagina. Of een review plaatsen op de website. Maar we vinden het helemaal te gek als jij jouw aankopen deelt via bijvoorbeeld instagram, twitter of facebook (#studiopico). Dan kunnen we mooi zien hoe jij jouw nieuwe t-shirt showt, hoe lekker de koffie is uit je nieuwe mok, hoe blij je broer is met zijn nieuwe cap en wat je vriendin vindt van haar mooie linnen tas met opdruk.

Veel winkelplezier!