Groeiend assortiment T-shirts

Studio Pico heeft een groeiend assortiment kwaliteit T-shirts met unieke designs. Deze ontwerpen worden speciaal voor jou gedrukt op T-shirts van goede kwaliteit. Je kunt kiezen uit kleine, grote en extra grote maten, basic, premium en street wear uitvoeringen en een uitgebreid assortiment aan kleuren. Zo kunnen wij voor iedereen  perfecte T-shirts laten bedrukken en deze binnen 4 tot 6 werkdagen leveren op het door jou gekozen adres.

Wij geven je graag wat meer informatie over de manier waarop T-shirts worden bedrukt en welke druktechnieken worden gebruikt om jouw favoriete T-shirt te maken.

Digitale druktechniek voor T-shirts

De meerderheid van de ontwerpen worden gedrukt met de digitale druktechniek. Deze druktechniek maakt het mogelijk om grotere objecten meerkleurig te bedrukken. Met de digital direct techniek creëren wij een ‘vintage look’ met ‘verwassen’ kleuren.

Digital transfer zorgt voor een gladde, iets glanzende opdruk met goed kleurresultaat. Deze opdruk is bestand tegen vaak wassen.

De laserdruk techniek is geschikt voor het bedrukken van textiele accessoires, zoals tassen en kussens. Deze manier van drukken is ideaal voor ontwerpen en foto’s met meerdere kleuren. Het resultaat is een gladde, iets glanzende opdruk met briljant kleurresultaat.

De gekozen druktechniek hangt af van het formaat van het ontwerp. Wij hebben de beste druktechniek per product reeds voor jou gekozen. Zo krijg jij de beste kwaliteit drukwerk, passend bij het T-shirt naar keuze.

Dames T-shirts
Heren T-shirts
Baby- en Kinder T-shirts