|

Buen Camino Shirt Kopen

Nieuwe Camino de Santiago designs voor shirts and sweaters

Unieke Camino Shirts ontworpen door Studio Pico

Ben je op zoek naar een uniek Santiago de Compostela pelgrimsshirt? Dan ben je bij Studio Pico aan het juiste adres. Geïnspireerd door de Camino avonturen van familieleden is er een hele lijn Buen Camino Santiago kleding ontstaan in de afgelopen 5 jaar. Hieronder een greep uit het assortiment.

Buen Camino Never Stop Walking Kleuren
Bekijk alle Buen Camino Never Stop Walking artikelen in de shop

Het Buen Camino Never Stop Walking design is een van de eerste ontwerpen die opgenomen is in het kledingassortiment van Studio Pico.

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren designs en shirts. Het is eindeloos combineren totdat jij het perfecte shirt gemaakt hebt. Dus houd jij van blauw en wil je het ontwerp in lichtgeel laten drukken, geen probleem. Of ben je meer een monochrome liefhebber kies dan voor lichtgrijs shirt met een zwart design. Je kunt zelfs jouw eigen tekst, afbeelding of foto toevoegen.

Het is allemaal mogelijk in de webshop!

Variatie op het Buen Camino design

In de loop van de tijd zijn er diverse variaties op het eerste Buen Camino T-shirt ontwerp bijgekomen. De vorm van de Sint Jacobsschelp is aangepast, de tekst verplaatst en andere lettertype gekozen, maar het blijft een herkenbaar design. Hieronder een greep uit het assortiment.

Camino de Santiago Shirts

Miljoenen pelgrims, wandelliefhebbers en fietsers zijn jou voorgegaan. Sommige zijn op zoek naar zichzelf. Anderen gaan de sportieve uitdaging aan en lopen in korte tijd een van de routes door Noord Spanje naar Santiago de Compostela. Iedereen met zijn of haar eigen verhaal. Maar allemaal met hetzelfde einddoel; la Catedral Basilica de Santiago de Compostela.

Heren TShirt Camino Santiago de Compostela

Geschiedenis van de Camino

De Camino staat in het Engels bekend als de weg van St. James. Alle Camino Pelgrimroutes leiden naar Santiago de Compostela. In deze stad werden in de negende eeuw de overblijfstelen van Sint-Jacobus (Santiago) ontdekt. De bedevaart was populair in de 10e, 11e en 12e eeuw. Daarna daalde de Camino langzaam in populariteit. Maar vandaag de dag lopen er jaarlijks honderdduizenden mensen van Zuid Frankrijk naar het einddoel Santiago de Compostela in Spanje.

Buen Camino Shirt voor Heren

Herkenbaar als pelgrim door de St Jacobsschelp

Je bent eigenlijk nooit alleen op de Camino. De route is uitstekend bewegwijzerd in Spanje. Als je het juiste pad toch niet kunt vinden zijn er medewandelaars of bewoners uit de buurt die maar wat graag een handje helpen om je weer op weg te helpen. Onderweg kom je natuurlijk op verschillende manieren de Sint Jacobsschelp tegen. Deze schelp is het symbool van de bedevaart naar Santiago de Compostela. In de 10e en 11e eeuw werd de schelp op jas of tas gemaakt, zodat deze bescherming bood tegen struikrovers. Die lieten uit erecode en omdat er toch niets te halen viel bij deze arme pelgrims, de wandelaars met rust. Ook vandaag de dag blijft de schelp een prachtige symbool voor deze lange tocht.

Dames TShirt Camino de Santiago

Buen Camino Shirts van Studio Pico

Voor iedereen die verbonden is aan de Camino heeft Studio Pico verschillende Buen Camino T-shirts, sweaters, longsleeves en tanktops ontworpen. Net even anders dan de bekende blauw gele beeldmerken. Fris modern en toch herkenbaar. De Buen Camino ontwerpen zijn niet alleen verkrijgbaar op kledingstukken maar ook op drinkflessen, emaille mokken en tassen. Zo kun jij goed uitgerust aan je wandeling beginnen. Of juist terugdenken aan de prachtige tocht die reeds achter je ligt.

Banner foto gemaakt door: Damien DUFOUR Photographie