Camino Santiago T-Shirts
Camino Santiago Shirts
Camino Santiago Shirts

Buen Camino T-shirts voor Dames en Heren

Dames Tank Top Buen Camino

Buen Camino!

Premium Tank Top Dames

€ 21,49

Heren T-shirt Buen Camino

Buen Camino!

Premium T-shirt Heren

€ 23,49

Dames T-shirt Buen Camino

Buen Camino!

Premium T-shirt Dames

€ 23,49

Heren T-shirt met lange mouwen Buen Camino

Buen Camino!

Premium Longsleeve Heren

€ 27,49

Dames T-shirt met Lange Mouwen

Buen Camino!

Premium Longsleeve Dames

€ 27,49

Heren Tank Top Buen Camino

Buen Camino!

Premium Tank Top Heren

€ 21,49

Dames T-shirt Buen Camino

Buen Camino!

Denim Look T-shirt Dames

€ 22,49

Heren T-shirt Buen Camino

Buen Camino!

Premium T-shirt Heren

€ 23,49

Dames Longsleeve Buen Camino

Buen Camino!

Bio Longsleeve Dames

€ 23,49

Heren Longsleeve Buen Camino

Buen Camino!

Premium Longsleeve Heren

€ 27,49

Buen Camino Shirts

Miljoenen pelgrims, wandelliefhebbers en fietsers zijn u voorgegaan. Sommige zijn op zoek naar zichzelf. Anderen gaan de sportieve uitdaging aan en lopen in korte tijd een van de routes door Noord Spanje naar Santiago de Compostela. Iedereen met zijn of haar eigen verhaal. Maar allemaal met hetzelfde einddoel.

Geschiedenis

De Camino staat in het Engels bekend als de weg van St. James. Alle Camino Pelgrimroutes leiden naar Santiago de Compostela. In deze stad werden in de negende eeuw de overblijfstelen van Sint-Jacobus (Santiago) ontdekt. De bedevaart was populair in de 10e, 11e en 12e eeuw. Daarna daalde de Camino langzaam in populariteit. Maar vandaag de dag lopen er jaarlijks duizenden mensen van Zuid Frankrijk naar het einddoel Santiago de Compostela in Spanje.

Herkenbaar

Je bent eigenlijk nooit alleen op de Camino. De route is uitstekend bewegwijzerd in Spanje. Als je het juiste pad toch niet kunt vinden zijn er medewandelaars of bewoners uit de buurt die maar wat graag een handje helpen om je weer op weg te helpen. Onderweg kom je natuurlijk op verschillende manieren de Sint Jacobsschelp tegen. Deze schelp is het symbool van de bedevaart naar Santiago de Compostela. In de 10e en 11e eeuw werd de schelp op jas of tas gemaakt, zodat deze bescherming bood tegen struikrovers. Die lieten uit erecode en omdat er toch niets te halen viel bij deze arme pelgrims, de wandelaars met rust. Ook vandaag de dag blijft de schelp een prachtige symbool voor deze lange tocht.

Buen Camino Shirts

Voor iedereen die verbonden is aan de Camino heeft Studio Pico verschillende Buen Camino Shirts en Sweaters ontworpen. Net even anders dan de bekende blauw gele beeldmerken. Fris modern en toch herkenbaar. De Buen Camino ontwerpen zijn niet alleen verkrijgbaar op T-shirts en Sweaters maar ook op Longsleeves, Drinkflessen en Tassen. Zo kun jij goed uitgerust aan je wandeling beginnen. Of juist terugdenken aan de prachtige tocht die reeds achter je ligt.

Eigen ontwerp

Natuurlijk kun je kiezen uit een van onze designs, maar we nodigen je ook van harte uit om via de designer je eigen T-shirt of Sweater te ontwerpen. Je kunt tekst en afbeeldingen toevoegen. Zo heb jij zeker weten een uniek shirt te pakken.

Veel plezier met jouw Buen Camino ontwerp en Never Stop Walking!