Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gesteld vragen, het emailadres en telefoonnummer van onze drukker. Daarnaast kun je vinden hoe je jouw eigen t-shirt kunt ontwerpen en hoe je contact met mij kunt opnemen met design vragen.

VRAGEN EN ANTWOORDEN

BESTELLEN

Wanneer jij een bestelling plaatst in de Studio Pico Shop dan gaat deze direct naar onze drukker Spreadshirt. Zij drukken jouw shirt, sweater of mok precies zoals jij deze besteld hebt. Spreadshirt is dus verantwoordelijk voor de afhandeling van jouw bestelling; van drukken tot verzenden.

Je ontvangt na betaling een bevestiging van jouw bestelling op het door jou doorgegeven e-mailadres. Tijdens de bestelling heb je een indicatie van de levertijd gekregen.

Als je een account hebt aangemaakt, kun je alles wat je via dit account hebt besteld in je gebruikersomgeving bekijken onder het tabje bestellingen. Als je als gast hebt besteld bij Studio Pico, kom je via de link in je bevestigingsmail bij je actuele bestelling. Eerdere bestellingen staan niet in dit overzicht, gebruik hiervoor de link in de bijbehorende bevestigingsmail.

KORTINGSCODE

Een aantal keer per jaar ontvang je korting wanneer je shopt in de webwinkel van Studio Pico. Deze code wordt op dat moment bovenin de shop weergegeven. Wanneer je op de knop ‘inwisselen’ klikt, wordt de geldende korting automatisch toegepast in jouw winkelmandje.

Er zijn verder geen kortingscodes in omloop!

Kortingscode inwisselen bij Studio Pico

JUISTE KLEDINGMAAT VINDEN

Het beste design heb je al gevonden en nu vraag je je af welke maat je nodig hebt? Je vindt snel hulp direct op onze productpagina’s. Met de volgende aanwijzingen kun je heel eenvoudig de juiste maat kiezen:

Hoe valt de maat: De maten van verschillende producenten kunnen van elkaar afwijken. Daarom geven we bij ieder product aan of ze eerder kleiner of groter vallen of juist precies passen. Deze informatie krijgen we van onze klanten die we regelmatig naar de pasvorm van de producten vragen.

Maattabel: Met de maattabel vind je zelf heel eenvoudig de juiste maat. Leg hiervoor je favoriete kledingstuk plat op de grond. Met een meetlint meet je de hoogte (A), breedte (B) en lengte (C). Deze gegevens vergelijk je met onze maattabel en zo vind je gemakkelijk de juiste maat.

Beschrijving artikel: Aanvullende informatie over de pasvorm of de snit, dus of het kledingstuk nauwsluitend of eerder losjes zit, vind je in de betreffende beschrijving van het artikel in de shop.

EIGEN DESIGN LATEN DRUKKEN

Wist je dat je ook jouw eigen afbeelding, tekst of vectorbestand kunt laten drukken op alle artikelen van Studio Pico? Dit kun je heel eenvoudig doen in de Designer Tool. Kies jouw favoriete product, upload jouw ontwerp of afbeelding, voeg desgewenst tekst toe en bestellen maar. Het is zelfs mogelijk om in de afbeeldingen database van Spreadshirt een geschikte afbeelding te kiezen. Zo maak je heel snel en eenvoudig een persoonlijk cadeau voor jezelf of iemand anders.

Desingtool Studio Pico

BEZORGEN

Normaliter levert Spreadshirt het door jou bestelde artikel binnen enkele dagen tot een week op het door jou opgegeven adres. Bezorgkosten worden berekend aan de hand van de bestelwaarde inclusief aftrek van eventuele kortingen.

Waarde van de artikelenVerzendkosten standaard levering
vanaf €0,01€2,49
vanaf €9,99€3,99
vanaf €25,00€5,99
vanaf €119,99€6,99

Het is ook mogelijk om jouw bestelling met Premium of Express service te verzenden. Je hebt jouw bestelling dan één dag of enkele dagen eerder in huis. De verzendkosten hiervoor zijn hoger dan voor de standaard levering. Je kunt voor deze levering kiezen tijdens de bestelling.

BETALEN

Nederland & België
Creditcard: het afboeken van jouw kaart wordt automatisch door onze financiële dienstverlener ADYEN uitgevoerd. Bij betreffende verificatie van je gegevens kan direct met het bewerken van je bestelling worden begonnen.

PayPal: Met de geheel kostenloze online betaal-service van PayPal betaal je snel en eenvoudig. Bij PayPal geef je namelijk alleen bij de eerste registratie je bankgegevens door, en daarna betaal je simpelweg met een muis-klik. Je bankgegevens of creditcard informatie worden daarbij niet aan ons verstrekt. Als je met PayPal betaalt, kunnen we meteen met de productie van je bestelling beginnen. Meer informatie over PayPal vind je onder www.paypal.com.

SEPA incasso: je geeft ons eenmalig de machtiging om het te betalen bedrag van je rekening af te boeken. Daardoor kunnen we direct met het bewerken van je bestelling beginnen. De SEPA-incasso wordt uitgevoerd door onze provider ADYEN B.V., Simon Carmiggeltstraat 6-50, NL-1011 DJ Amsterdam.

iDEAL: (alleen voor Nederland) iDEAL functioneert net zo eenvoudig als overmaken per telebankieren. Tijdens de betaalprocedure wordt je doorverbonden met de website van iDEAL. Hier kies je in het drop-down-menu jouw bank uit en dan wordt je weer doorverbonden met de voor jou vertrouwde interface van jouw bank. Als je de betaalprocedure op de website van de aanbieder volledig hebt afgesloten, krijg je een bestelbevestiging per e-mail en we beginnen met het bewerken van jouw bestelling.

Als je voor je bedrijf of je vereniging bestelt, kun je bij het invullen van het adres een ander factuuradres aangeven. Let op deze stap. Het is helaas later niet meer mogelijk om je factuurgevens te wijzigen.

Contact met de designer

Ik doe mijn best om jouw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Het zou echter kunnen voorkomen dat ik ergens in de wildernis rondloop met mijn backpack en geen email kan ontvangen. Zodra ik weer bereik heb, pak ik jouw verzoek op. Bedankt voor je geduld en een hele mooie dag in de natuur gewenst.

ANNULEREN

Ieder artikel dat je bij Studio Pico bestelt, wordt met de hand voor jou bedrukt door Spreadshirt. Je kunt je bestelling daarom alleen veranderen zolang zij nog niet met het drukken begonnen zijn. Als jij je bestelling wilt veranderen, dan moet je die eerst annuleren. Zodra je product wordt bewerkt, zijn wijzigingen helaas niet meer mogelijk.

Zo annuleer je je bestelling:

  1. Open je bestelbevestigingsmail of log in je Spreadshirt-account in. Op beide plaatsen vind je een link naar je bestelling.
  2. Annuleer je bestelling door te klikken op Details > Annuleren, zolang je bestelling nog de status ‘Wachten op ontvangst van de betaling’ of ‘Nieuw’ heeft.

* Als de status al ‘In productie’ of ‘Verzonden en betaald’ is, kun je helaas niet meer annuleren omdat je bestelling al is gedrukt.

Bestel na het annuleren jouw favoriete artikel gewoon opnieuw met de gewenste wijzigingen.

RETOURNEREN

Niet tevreden? Geld terug! Ieder artikel dat je bij Studio Pico bestelt, wordt met de hand voor jou bedrukt door Spreadshirt (‘Print-on-Demand’). Daarmee onderscheiden we ons van de gebruikelijke webshops. Geruilde producten kunnen we niet gewoon terug leggen en opnieuw verkopen. Toch willen we dat je met je bestelling helemaal tevreden bent. Je kunt daarom vertrouwen op eerlijke teruggaveregels.

Binnen 30 dagen ruilen: Ruil je product binnen 30 dagen vanaf de besteldatum om als het artikel niet past, het je niet bevalt of om welke reden dan ook het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Je kunt kiezen uit:
1) Omruilen voor een nieuw product;
2) Omruilen tegen een tegoedbon voor je volgende bestelling;
3) Terugbetalen van de aankoopprijs is mogelijk als je het bestelde product niet zelf hebt ontworpen via de digital designer.

Retourneren is heel eenvoudig:
Open je verzendbevestiging (email) of je aangemaakte account

Klik op ‘Retourneren’

Selecteer een reden voor het teruggeven en kies een van de teruggave-opties.

‘De kleine lettertjes’
Als je iets teruggeeft, wordt dit normaal gesproken binnen zeven werkdagen afgehandeld. Vanaf een bestelwaarde ter hoogte van € 40,- betaalt Spreadshirt de retourkosten. Ongevraagd teruggezonden artikelen kunnen zij niet in behandeling nemen. Je moet jouw retour dus eerst aanmelden.

De tevredenheidsgarantie bestaat naast je wettelijke rechten, inclusief herroepingsrecht en garantieclaims. Alle informatie hierover vind je ook in onze Algemene voorwaarden van Spreadshirt.

OVEREENKOMST

De eigenaar (Studio Pico) van deze shop is aansprakelijk voor de copyrights die gebruikt worden. Eigenaar / aanspreekpunt voor deze shop is:

Studio Pico
KvK nummer: 67022901
BTW nummer: NL001826152B94
E-Mail: [email protected]

De online shop van Studio Pico werkt vanuit een platform dat beschikbaar wordt gesteld door Spreadshirt (sprd.net AG). Spreadshirt is verantwoordelijk voor zowel de technische functies als het bestelproces, maar niet voor de inhoud.

Door een bestelling in deze webshop komt uitsluitend een contract tussen de besteller en sprd.net AG tot stand en niet tussen de besteller en de bovenstaande Studio Pico. Op de bestelling zijn uitsluitend de contractuele voorwaarden van sprd.net AG van toepassing.

Naam en adres:
sprd.net AG
Gießerstraße 27
DE 04229 Leipzig
Duitsland

Raad van bestuur belast met vertegenwoordiging: Philip Rooke (voorzitter) en Tobias Schaugg
Raad van bestuursvoorzitter: Lukasz Gadowski

Btw-id: DE 813871494
KvK registratie: Amtsgericht Leipzig, HRB 22478
E-Mail: [email protected]
https://www.spreadshirt.nl
Telefoon: +31 30 2025025
Fax: +49 (0) 341 594 00 5499