FAQ items aan het laden...
Neem contact op
Bekijk de veelgestelde vragen

Jouw bestelling wordt rechtstreeks geplaatst bij Spreadshirt.nl. Zij verzorgen het drukwerk, de verzending, de betaling en eventuele retouren. Voor al jouw vragen over jouw bestelling kun je het beste rechtstreeks contact met Spreadshirt opnemen. Dit kan via service@spreadshirt.nl of via het contactformulier op de website.

Misschien staan de antwoorden op jouw vragen tussen de veelgestelde vragen. Zo niet, dan ontvangen we graag een bericht!

Voor alle overige vragen die niet over jouw bestelling gaan (bestellen, betalen, retourneren) kun je een bericht sturen naar info@studio-pico.nl Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met onze unieke ontwerpen. Stuur ook eens een foto van jouw T-shirt, Sweater, Mok of andere accessoires met een Studio Pico original.

Veelgestelde vragen
Samenwerking Spreadshirt

Samenwerking met Spreadshirt

Voor alle vragen over je bestelling; levertijden, verzendkosten, retourneren, betalingen kun je contact opnemen met Spreadshirt. Zij hebben een goede klantenservice en verzorgen het drukken van jouw artikelen, het inpakken en verzenden van bestellingen en het afhandelen van de betaling en retouren. Zij hebben daar veel ervaring mee. Op die manier kunnen wij (Studio Pico) mooi onze aandacht focussen op het bedenken van leuke nieuwe ontwerpen.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Voor al jouw aankopen in de webshop van Studio Pico gelden de “Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden” van Spreadshirt.