Meer weten over deze outdoorblogger?

Hi Outdoor Enthousiast! Mijn naam is Inge en ik ben een enthousiaste blogger met passie voor het outdoor leven. Ik vind het te gek om te schrijven over mijn reizen en avonturen in binnen- en buitenland. De focus van deze blog ligt op het enthousiasmeren en adviseren van wandelaars, fietsers, backpackers en pelgrims.

Samen met mijn man in 3 maanden in Nieuw Zeeland

Ik sta al bijna 40 jaar stevig op de grond in een goed paar wandelschoenen en ben vanaf jonge leeftijd ondergedompeld in het outdoor leven. Ik durf dan ook te zeggen dat ik heel veel over backpacken, trektochten maken en reizen door vele verschillende landen weet.

Al duizenden kilometers achter de rug

Na duizenden kilometers per voet, fiets, auto, trein en vliegtuig te hebben gereisd, kun je met recht zeggen dat je bij een expert op het gebied van wandel- en fietstochten, backpacken en pelgrimeren bent terechtgekomen. Om je te helpen bij het voorbereiden van jouw trektocht of reis, heb ik veel gestelde vragen en populaire onderwerpen besproken in mijn blog. Zo hoef je mijn fouten niet te maken en kun je met gerust hart op reis of beginnen aan jouw pelgrimstocht.

Wildkamperen in Noorwegen met MSR Hubba Hubba

Mijn reislustigheid heeft mij door een groot deel van Europa, Canada, Nieuw Zeeland, Australië en Thailand geleid. Favoriete bestemmingen zijn de landen en streken waar bergen een dominante rol spelen.

Mijn bucketlist

Op mijn bucketlist vind je onder andere Alaska, Nepal en Chili. Maar ook bestemmingen zoals Canada, Nieuw Zeeland en Noorwegen blijven trekken. In deze landen heb ik al flink wat voetstappen liggen, maar de uitgestrektheid en de prachtige natuur blijven mij trekken.

The Mountains are Calling ontwerp Studio Pico
Een van mijn ontwerpen verkrijgbaar in de shop

Vanuit alle reisverhalen en ervaringen zijn deze blog en de bijbehorende shop met digitale ontwerpen ontstaan. De inspiratie die ik uit mijn reizen haalt, vertaal ik naar prachtige unieke T-shirts, sweaters en tops, maar ook naar talloze blogs met adviezen over de meest uiteenlopende outdoor topics.

Vragen?

Ik wens je heel veel leesplezier. Mocht je een specifieke outdoor-, backpack-, trekking- of reis gerelateerde vraag hebben die ik nog niet beantwoord heb, stuur mij dan een berichtje via info@studio-pico.nl. Wil je nog meer weten over mij? Lees dan verder, ik heb hieronder een overzicht gemaakt van mijn favoriete uitrusting van dit moment. Misschien ben je nog op zoek naar een lichtgewicht tent, goed paar wandelschoenen of een gasbrandertje.

Een van onze trekkerstenten – MSR Mutha Hubba

Mijn outdoor en kampeer uitrusting

Ken je dat? Je loopt naar zolder en ziet elke keer die enorme kastenwand met outdoor- en kampeer gerelateerde spullen? Het is maar goed dat wij überhaupt een zolder hebben. Zo kunnen we mooi de uitgebreide collectie opslaan. Ik zal je een kijkje geven in onze spreekwoordelijke outdoorkeuken, misschien doe je nog goede ideeën op.

Tent

Wandelschoenen en bergschoenen

Backpack

Dagrugzak

Wandelstokken

Slaapmatjes

Slaapzakken en lakenzakken

Gasbrander

Pannenset

Zakmes

Bestek

Waterdichte zakken

EHBO kit

Outdoorkleding